• Binnen 24 uur verzonden*
  • Gratis verzending vanaf €49,-*
  • Deskundig advies
  • Groot assortiment snacks en speelgoed
Home » Beloningssnacks voor je hond

Beloningssnacks voor je hond

Om een hond op te voeden of te trainen, hem iets aanleren of tijdens een wandeling. Je kunt er niet omheen: je hond wilt graag een beloning als hij iets doet. Door je hond te belonen voor gedrag wat we willen zien, zal je het gedrag vaker gaan zien. Je hond weet immers dat het hem wat oplevert. Ga je het gedrag wat je wilt zien niet belonen, dan levert het je hond niets op. Grote kans dat hij het gedrag dan ook niet meer laat zien.

Moet je dan je hond altijd belonen? Misschien niet altijd, maar wel vaak! Als je tenminste wilt dat je hond het gedrag wat je hem hebt aangeleerd laat zien. Maar wat is nu een beloning voor een hond? Want dit is per hond verschillend! Sommige honden kan je heel goed belonen met spel; een bal aan een touw, een trekspeeltje, een bijrolletje, etc. Deze honden hebben spel heel hoog staan als waarde en willen graag voor dit spel trainen. Andere honden hebben minder met spel, deze honden worden vaak beloond met iets te eten, beloningssnacks.

Maar ook beloningssnacks zijn er in allerlei soorten en maten! Jeetje, dat is nog best lastig om te bedenken wat voor jouw hond nou een echte beloning is. Want wat een beloning is voor de ene hond, trekt de andere hond zijn neus voor op! Dat het lastig is, dat snap ik zeker, maar ik zie er juist altijd een uitdaging in! Van alle honden die ik heb gehad heb ik een top 5 wat zij als zeer lekkere beloningssnack ervaren. Misschien voor jou ook leuk om te doen?

Ik zal je zeker wat tips geven van snacks die het goed doen bij honden. Maar onthoudt wat ik net vertelde, niet elke hond vindt alles even lekker! Mijn honden zijn gek op de Meat & trEAT Cheese, dit is een houdbare worst waar kaas doorheen zit. Maar ook de Meat & trEAT Salmon vinden ze zeer geschikt als beloningssnack. Ook dit is een houdbare worst, deze wordt geleverd in een omverpakking van 4 kleinere worstjes. Hierdoor blijf je niet met een halve worst zitten! De kipworst is ook een enorme beloning! Het nadeel van worsten is dat je deze niet zo even in je zak kan stoppen, een beloningstasje is hiervoor wel nodig. Daarnaast hebben worsten voorbereiding nodig: ze moeten gesneden worden voordat je op stap gaat met je hond.

De mini’s van Carniwell vallen ook goed in de smaak. Deze zijn 100% natuurlijk, waardoor meteen erg gezond! De mini’s zijn in verschillende soorten verkrijgbaar: zalm, lam en eend. Deze mini’s zijn gemakkelijk mee te nemen en kruimelen niet. Hetzelfde geldt voor de softies van Lamphen, verkrijgbaar in rund, lam, eend en kalkoen.

Wil je eens iets vegetarisch proberen? Dan zijn de bites van Soopa een perfecte oplossing. Deze zachte snacks zijn voor veel honden geschikt.

Kyno Natuurlijk heeft een trainpakket samengesteld, dit pakket bevat verschillende beloningssnacks. Zo kan je meteen een top 5 maken om te zien wat jouw hond echt ziet als beloning!