• Binnen 24 uur verzonden*
  • Gratis verzending vanaf €49,-*
  • Deskundig advies
  • Groot assortiment snacks en speelgoed
Home » Nieuwe merken!

Nieuwe merken!

Kyno Natuurlijk heeft de afgelopen periode meerdere nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment. Zo hebben we geweldig speelgoed toegevoegd van het merk P.L.A.Y. Een must have voor elke hond die houdt van knuffels! We hebben twee series in de webshop: Camp Corbin en Tropical Paradise. De Trailblazing tent en de Paws up Pineapple zijn zelfs in te zetten als intelligentie speelgoed! 

 

Naast dit mooie speelgoed hebben we ook gedacht aan EHBO. Zeker nu we op vakantie gaan en de honden meenemen, is het goed om ook voor je hond een EHBO set mee  te nemen. Kyno Natuurlijk verkoopt nu de EHBOngemakken kit. Deze kit zit vol met producten die je zomaar eens nodig kan hebben in je vakantie! Stel dat je hond aan diarree is, of een schaafwondje heeft. Eet teek of net een uitglijder heeft gemaakt... Dan is het altijd handig om de EHBOongemakken kit bij je te hebben. Wanneer je het echt niet vertrouwd, dan neem je natuurlijk altijd contact op met een dierenarts! Zorg dus ook dat je een telefoonnummer in je mobiel hebt staan van de dichtstbijzijnde dierenarts op vakantie. 

 

En Kyno Natuurlijk heeft ook nog eens lekkere snacks toegevoegd aan het assortiment. Zoals de Terra Canis Struppis. Ze ruiken enorm lekker en al menig hond heb ik er van zien watertanden! De Struppis zijn graanvrij  en bevatten gezonde groenten, fruit en kruiden. Op dit moment zijn de Struppis alleen nog verkrijgbaar in de smaak hert.

 

Ook de Soopa Bites zijn uitgebreid met de smaak Banaan & Pindakaas en we hebben nu Dental Sticks speciaal voor puppy's in het assortiment. Weet je wat het mooie is van deze Dental Sticks? Ze zijn ook perfect voor seniorhonden die wat minder goed kunnen kauwen. De Dental Sticks zijn namelijk zachter dan normale Dental Sticks. 

 

Heb je de BugsforPets insecten trainers al geprobeerd? Niet? Doen! Je hebt mazzel, deze week scoor je ze met 10% korting! De insecten trainers zijn perfect voor honden met een overgewicht, zijn graanvrij en zeer licht verteerbaar. 

 

En als laatste zijn we zeer trots dat we nu ook hondenvoeding verkopen. Op dit moment verkopen we alleen nog het merk Tribal. Er komen meerdere merken bij, maar heb geduld! Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat we alles zelf getest hebben voordat we het in de webshop plaatsen. Daarnaast zijn we zeer kieskeurig als het gaat om hondenvoeding (alles eigenlijk), dus niet alles zal zomaar in de webshop worden geplaatst! 

 

Heel veel shopplezier met alle nieuwe producten!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.