• Binnen 24 uur verzonden*
  • Gratis verzending vanaf €49,-*
  • Deskundig advies
  • Groot assortiment snacks en speelgoed
Home » December!

December!

Wat is het jaar snel gegaan! We zitten alweer in de laatste maand van het jaar!
Dat betekent Sinterklaas, de kerstdagen en we sluiten af met Oud & Nieuw!

Kyno Natuurlijk pakt ook uit! Van elke bestelling in December gaat 5% naar een goed doel. Het goede doel wordt later deze maand bekend gemaakt!


Sinterklaasavond

We starten met sinterklaas deze maand! Pakjesavond met je familie of lootjes met je vrienden. Zorg dat je wat lekkers klaar hebt liggen voor je viervoeter, zodat hij zich ook vermaakt! Een heerlijke kauwsnack is perfect voor je hond!


Kerst

Aan het einde van de maand hebben we de kerstdagen! Gezellig met elkaar pakjes uitpakken bij de kerstboom, lekker lang tafelen en genieten! Natuurlijk mag het je hond met kerst niets ontbreken! Een pakje onder de boom voor hem is dan ook net zo belangrijk als voor de rest in huis! Hier een paar tips, maar in de webshop vind je nog veel meer mooie cadeau's voor je viervoeter!


Oud & Nieuw

Niet de meest leuke tijd voor vele honden... Er is dan wel een vuurwerkverbod, maar helaas houdt niet iedereen zich daar aan. Een spannende tijd voor honden met angst en onrust. Gelukkig bestaan er middelen om je hond te ondersteunen in deze moeilijke periode. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.