• Binnen 24 uur verzonden*
  • Gratis verzending vanaf €49,-*
  • Deskundig advies
  • Groot assortiment snacks en speelgoed
Home » Over Kyno Natuurlijk

Kyno Natuurlijk, meer dan een gewone webshop!

In 2017 ben ik, Afke, gestart met mijn hondenschool, Kynolink. De afgelopen jaren heb ik veel cursisten mogen begeleiden met hun hond. Mijn grootste passie! Nog steeds geniet ik hier dagelijks van: geadopteerde honden, pups en thuisbegeleiding. Maar ook geef ik detectielessen, want die neus van de hond, dat is toch zo'n mooi orgaan!

Tijdens het lesgeven kom ik er steeds weer achter dat mijn cursisten, maar ook ikzelf, op zoek zijn naar artikelen om onze hond uit te dagen, om de wereld van de hond te verrijken. Er is zoveel op de markt, maar wat past er nou bij je hond? En waar vind je juist die artikelen die nergens te vinden zijn?

En zo is Kyno Natuurlijk ontstaan! Een webshop met artikelen die niet overal te vinden zijn!

Kwaliteit

Kyno Natuurlijk streeft naar kwaliteit. De webshop is niet ontstaan voor kwantiteit, maar juist om mooie en kwalitatieve artikelen aan te bieden. Artikelen die door mijn eigen honden zijn goedgekeurd, zowel op stevigheid bij het speelgoed als smaak bij de snacks!

Advies 

Kyno Natuurlijk is altijd eerlijk over de producten die worden verkocht. Weet je niet of een artikel bij jouw hond past? Dan zal Kyno Natuurlijk je kunnen adviseren in de artikelen die te koop zijn. Je mag altijd contact opnemen! 

Over ons

Ik run Kyno Natuurlijk niet alleen. Samen met mijn partner Dominique zorgen we dat achter de schermen alles op rolletjes loopt. Wanneer je contact met ons opneemt, kan het zo maar zijn dat je contact hebt met Do. Maar wees niet bang, hij bijt niet 😉

Nog even over de foto op de homepage...

Ik wil jullie nog even meenemen naar de foto die op de homepage staat, onder het kopje over ons! Op deze foto zie je mij, Afke, samen met Memmers en Babs. Het is al heel wat dat ik samen met haar honden op een foto staat! En dan ook nog met mijn eerste 2 honden. Memmers is een labrador kruising, geboren in 2010. Babs is een mopshond, geboren in 2012. Het is heel toevallig dat ze allebei uit hetzelfde asiel komen. Beide honden zijn een grote inspiratiebron geweest in alles wat ik de afgelopen jaren heb gedaan!